De Q detail Groenten en Fruit, Salade en Maaltijd specialiteiten

Winkelcentrum Kolveniershof
Kolveniershof 8
4461 DB Goes
0113-231466

De groenteman is tegenwoordig niet meer de groenteman die hij vroeger was… hij is een specialist geworden. Een gepassioneerde vakman die werkt met verse, mooie en lekkere producten waar hij echt alles over kan vertellen.

Voor eerlijke en pure producten gaat u natuurlijk naar de groenteman. Daarnaast is hij een echte inspiratiebron en adviseur op het gebied van groente, fruit, salades en maaltijden. Voor al uw vragen over AGF producten kunt u bij hem terecht! Bij welke andere winkel maakt het personeel nog zoveel tijd voor u vrij?

Onze winkel

Uitleg

De Q-detail is een nieuwe trendy groenten en fruitspeciaalzaak die min of meer ouderwetse tradities doet vergeten. 
Het assortiment bestaat uit dagelijks vérse groenten & fruit, eigen bereide rauwkostsalades, fruitsalades en maaltijdsalades. 
Tevens bieden wij een ruim assortiment kwaliteits olijven aan, gevarieerd in veschillende soorten en smaken.
Werkelijke delicatessen zijn de zelfgemaakte verse soepen en kwark / mousse desserts in diverse smaken.

Nieuw is de Boeren Beemster Kaas afdeling waar een groot assortiment aan verschillende soorten Beemster Kazen wordt verkocht, de chocolaterie afdeling waar handgemaakte Belgische bonbons worden verkocht en de Noten afdeling waar vérs gebrande noten, gezouten en ongezouten, worden aangeboden. Dit met ook een assortiment aan zuidvruchten.

De strategie van de Q is erop gericht dat van alle producten op het gebied van groenten en fruit alleen de lekkerste vruchten worden verkocht. De Q verkoopt dus een soort sinaasappel en een soort appel, de lekkerste dus… Verder zijn de ready to eat producten als mango, papaya, avocado ananas etc verkrijgbaar.

De Q is verder dealer van Sir United. Dat is de producentenvereniging uit Sirjansland, Zeeland. Deze vereniging produceert lokaal tuinbouwproducten zoals tros tomaten, komkommers, paprika’s en diverse soorten aubergines. De Q betrekt verder direct van de teler streekproducten uit Zeeland zoals aardbeien, frambozen, kersen, rode bessen, pruimen, zeekraal en lamsoren.

De Q kiest voor een aantal zekerheden naar de consument toe.

  • De Q is Qualiteit in de verkoop van groenten en fruit specialiteiten.

  • De Q is Qlinair waarbij smaakbeleving uitgangspunt is.

  • De Q is Quick met als gevolg snel boodschappen doen.

  • De Q is het aanbieden van een smakelijk dagelijks Q menu.

  • De Q is Q en Q in de verkoop van streekproducten uit Zeeland

  • De Q introduceert in Burgh-Haamstede en Goes het Q effect.

De dagelijks aanbevolen 200 gram groenten, en 2 stuks fruit door het Voedingscentrum wordt door de Q vertaald door u dagelijks als consument 150 gram rauwkostsalade en een heerlijke vruchtensmoothie aan te bieden. U hoeft niet meer na te denken over uw dagelijkse vitamineshot. De Q is er voor u!

In Goes zijn wij gevestigd naast C&A, aan het Kolveniershof, dichtbij de onlangs geopende Parkeergarage die ruimte aan 512 parkeerplaatsen biedt.  
In Burgh-Haamstede zijn wij gevestigd aan de Kerkstraat 2, schuin tegenover Albert Heijn.

De Q is een bijzonder bedrijf waarbij innovatie niet wordt geschuwd.

Dick en Quinten Meulblok

Vroeger en nu

Geschiedenis


Het begon in 1982 toen Dick Meulblok en zijn vrouw een winkel in Haamstede openden onder de naam 'Meulblok'. Daarnaast openden ze enkele jaren later nóg een zaak in Burgh, genaamd 'Burghs Groenten en Fruit Winkel.

Door zich goed op één locatie te kunnen specialiseren werd de aandacht op één winkel gericht die onder de naam 'Meulblok' verder ging. 
Midden jaren '90 werd besloten om lid te worden van stichting 'De Echte Groenteman'  waardoor de naam 'Meulblok, de échte Groenteman' werd geïntroduceerd. Door veel toerisme, vaste klantenkring, levering aan Horeca in Schouwen en specialisatie heeft 'Meulblok' het tot 2002 goed volgehouden. 

Door ziekte en om gezondheidsredenen is de zaak in 2002 overgenomen. Na een langdurige herstelperiode heeft Dick zich in Den Haag als voorzitter van AGF Detailhandel Nederland waarin hij jaren in heeft gewerkt, betrokken gemaakt.

In 2009 het plan gekomen om zélf, in samenwerking met zoon Quinten, een Groenten- en Fruit Speciaalzaak met een nieuw soort franchise-formule te beginnen.

In december 2015 heeft de winkel in Burgh een metamorfose gekregen.
Er is gekozen om van de huidige winkel een échte delicatesse winkel  te maken.
De aankleding van de winkel is met steigerhout afgewerkt. Verder is er een nieuwe saladetoonbank geplaatst waar de rauwkostsalades en maaltijden in aangeboden worden. Verder is er gekozen voor een houten vloer wat de winkel nu lichter, ruimer en overzichtelijk maakt.

Nieuw is de Boeren Beemster Kaas afdeling, waar échte Beemster kaas wordt verkocht. 
Van jong tot oud, van mild tot pittig of belegen.  

De Q detail Groenten en Fruit, Salade en Maaltijd specialiteiten

Kerkstraat 2
4328 LB Burgh-Haamstede
0111-658557

In de maanden november, december, januari & februari is de winkel in Burgh-Haamstede op dinsdag gesloten.

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten

De Q detail Groenten en Fruit, Salade en Maaltijd specialiteiten

Winkelcentrum Kolveniershof
Kolveniershof 8
4461 DB Goes
0113-231466
maandag Gesloten
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 09:00 - 18:00
donderdag 09:00 - 18:00
vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag Gesloten